Costuri

 Costurile aferente unui proces sunt:
  • Onorariul de avocat
  • Taxele de timbru
  • Cheltuieli expertiza (daca este cazul)
  • Alte (posibile) cheltuieli: transport (avocat, martori, expert etc, daca este cazul), cazare avocat (daca este cazul), taxe postale&curierat, alte cheltuieli aferente administrarii probelor etc.
 Consultanta initiala

Onorariul aferent consultantei juridice initiale este 580 lei.

In ce consta aceasta?

Contactarea mea prin e-mail (oricand), telefonic, prin WhatsApp sau Telegram (luni-vineri 09.00-17.00).

Stabilirea datei si orei consultantei.

Trimiterea Notei de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si a Acordului de confidentialitate, pe care va trebui sa le lecturati cu atentie si sa le confirmati/infirmati.

Trimiterea unui set de intrebari prealabile pe e-mail si a listei actelor necesare a fi prezentate in prima etapa (pentru a se da eficienta intalnirii).

Consultanta juridica propriu-zisa (durata: 1h)

Dupa consultanta  initiala,  veti primi o Oferta de onorarii, pe etape, si veti fi informat si asupra estimarii cheltuielilor  aferente demersului juridic propus.

O analizati si daca este confortabila pentru dumneavoastra, semnam Contractul de asistenta juridica.

 In situatia in care nu dispuneti (inca) de resurse financiare:

Nu renuntati la a va apara drepturile. Puteti beneficia de ajutor public judiciar, atat in materie civila cat si in materie penala.

Va invit, in acest sens, sa apelati la colegii mei avocati (inscrisi in Registrul de asistenta judiciara al Baroului de care apartin, respectiv in Registrul national de asistenta judiciara al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania), care au optat, anterior, pentru a asigura asistenta judiciara si extrajudiciara, onorariul urmand sa fie platit din fondurile Ministerului Justitiei.

Este necesar sa va adresati, in acest sens, Serviciului de asistenta judiciara constituit la nivelul Baroului de avocati, pentru a primi, indrumarea necesara (pasii de urmat si documentele justificative de depus). Nu este dificil. Accesul la justitie, se vrea, a fi „liber”.